De ce am votat

Am sa spun cateva lucruri simple.

1. Voteaza !
Este normal sa mergi la vot pentru a alege pe cel despre care creierul tau crede ca ar fi mai bun decat ceilalti. Altfel nu ai nici-un drept de a comenta optiunile electorale ale celorlalti sau cine iese castigator.

2. Daca un politician sau un partid se dovedeste a fi incapabil, mincinos etc, NU-l mai vota !!!
Da sanse altora !

3. Voteaza pe cine vrei tu, indiferent de ce sanse i se acorda !
Nu este un vot inutil. Este un exemplu pentru ceilalti. Este o dorinta de schimbare.

Mentiune: Pentru a se putea face ceva bun, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

1. Sa nu fi corupt !
Nu trebuie sa ai vreo legatura cu un anumit partid sau politician din motive subiective.

2. Sa iti pese de ce se intampla in jurul tau !

3. Sa ai o doza de optimism !

Hai sa mai scriu si eu ceva

De ce m-am hotarat sa scriu pe un blog ? In trecut aveam o parere proasta despre blog-uri. Mi se parea ca lumea scrie o gramada de aberatii si o gramada de oameni care nu au ce face citesc acele aberatii. Asta pana cand am tot dat de articole care mi-au placut dintr-un motiv sau altul. Si atunci am zis sa-mi fac si eu blog. Dar am fost reticent si a trecut multa vreme pana cand sa-mi fac unul. Asta pentru ca sunt lenes si stiam ca nu voi scrie suficient de des. Dar ce inseamna suficient de des ? Ar fi aiurea sa scriu ceva, doar pentru ca a trecut o anumita perioada de timp de cand am scris ultima oara. Dar ar trebui sa scriu de fiecare data cand simt ca am ceva de exprimat prin cuvinte.

De la ultima mea postare, am avut de multe ori ceva de scris, intamplari, idei, dar nu am scris de lene. Din pacate lenea ma caracterizeaza. Nu-s lenes la toate, dar sunt la destule. In viitorul apropiat poate voi scrie cate ceva si despre trecutul apropiat.