Trei dorinte

In bancuri, in filme, in carti se intampla sa-ti iasa in cale pestisorul de aur sau un spirit care iti poate indeplini trei dorinte. Atunci trebuie sa te gandesti la ele si sa le comunici. Haideti sa facem un exercitiu al mintii si sa spunem acele trei dorinte.

Incep eu prin a spune una dintre ele:

1. Vreau ca toata mancarea sa fie perfect sanatoasa.

De ce ? Pentru ca mancarea este o sursa foarte importanta pentru bolile oamenilor. Fiind sanatoasa, nimeni nu s-ar mai ingrasa mancand, deoarece ingrasatul este nesanatos.

Mai dau un exemplu de dorinta a cuiva:

“Vreau ca toti oamenii sa fie sanatosi.”

Cred ca dorinta asta nu este buna, deoarece toti oamenii fiind sanatosi, vei trai vazandu-i pe toti din jurul tau murind in accidente pana cand vei muri si tu la fel.

In “X Files” intr-un episod este o tipa nemuritoare care poate indeplini trei dorinte celui care o gaseste. Ea tot spunea ca oamenii sunt idioti si isi pun numai dorinte stupide. Agentul Mulder, crezandu-se mai destept isi doreste ceva de genul: “Sa fie pace pe Pamant.” Si atunci i s-a indeplinit dorinta el ramanand singurul om de pe planeta. A doua lui dorinta a fost sa fie la fel ca inainte. Si a treia… va las pe voi sa vedeti episodul.

Deci, spuneti dorintele voastre !