Calculatoare si biciclete

Imi plac bicicletele si calculatoarele. Cel mai mult la calculatoare si biciclete imi place ca sunt alcatuite din componente, pe care le pot monta si demonta. Imi place sa am o uzina careia sa-i imbunatatesc componentele, sa le curat, sa descopar unde e problema etc. Laptop-urile nu-mi plac pentru ca sunt mult mai putin upgrade-abile ca desktop-urile. Cu toate acestea, tot mi-am schimbat procesorul la laptop, ceea ce nu prea auzi ca fac oamenii 🙂
Placerea de a mesteri la bicicleta am descoperit-o din nevoia de a-mi repara bicicleta mea ruseasca cumparata deja defecta de la “rusi”. Mai mult reparam la ea decat pedalam. I-am desfacut tot ce puteam sa-i desfac cu sculele pe care le gaseam. Si asta in copilarie. Placerea de a mesteri la calculatoare am descoperit-o neavand calculator si punand mana pe componentele altora. Am invatat sa depanez hardware calculatoarele si apoi am reusit cu greu sa-mi fac un calculator din componente capatate, imprumutate, cumparate de pe okazii.ro si forum.computergames.ro. Dupa primul calculator, i-am facut si mamei unul, apoi au urmat altele, cele de colectie etc.
Dupa multi ani de pauza la mesteritul bicicletelor, in 2010 am inceput proiectul bicicletei mele, pentru ca voiam sa merg cu bicicleta si nu aveam una.
Poze cu etapele proiectului:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.142405532546230.26116.100003303534494&type=1&l=97b2de6331