Asigurarile mele RCA

De cand am cumparat masina in aprilie 2009, am incheiat asigurari RCA de cate sase luni in aprilie si in octombrie. Prima asigurare a fost in jur de 200 de lei, la Euroins si urmatoarele au scazut putin cate putin pana la 131 de lei in aprilie 2011, toate la Astra. Urmatoarele doua au inceput sa creasca fiind 142 si 210 lei si in octombrie 2012 am avut o foarte mare surpriza: asigurarea pe 6 luni la Astra era in jur de 350 de lei. Am zis ca e o greseala. Am intrat pe alte site-uri si peste tot asigurarile crescusera, dar la Astra crescuse cel mai mult fata de cat era. La 350 de lei pe 6 luni am facut asigurarea la Allianz Tiriac prin emag.ro. Desi gaseam la Carpatica mai ieftin, eu sunt mai ciudat si nu aleg variantele cele mai ieftine. Sunt altruist si ma gandesc si la cei pe care i-as putea lovi eu din vina mea.
In aprilie 2013 a fost aceeasi poveste. La Tiriac mi s-a parut doar putin mai scump ca la Astra si am innoit la Tiriac.
In octombrie 2013 am avut a doua mare surpriza. Ma suna cei de la Astra sa imi propuna o oferta. 266 de lei asigurarea pe UN AN. Am facut-o fara sa ezit fara sa stiu cat costa celelalte. Niciodata nu a fost atat de putin o asigurare RCA.
Azi emag.ro imi trimite mail cu cea mai ieftina oferta a lor: La Carpatica 432 lei pe sase luni si 798 lei pe un an. What The Fuck is the fucking wrong with the fucking prices?!?
Concluzia: in urmatorul an voi beneficia de cea mai ieftina asigurare pe care am avut-o vreodata. Sper sa nu fie nevoie sa o folosesc, cum nu a fost nici pana acum vreodata!