Sa donam

Eu cred ca ar trebui ca mai multi oameni sa doneze. Bineinteles ca putem dona jucarii unei case de copii si jucariile sa ajunga la copiii femeii de serviciu, sau haine unor sinistrati si ele sa ajunga la gradinarul primarului, mereu exista acest risc, dar cu siguranta donatii ajung si la cei in cauza.
Nu voi dezvolta acum subiectul donatii, ci ma voi concentra pentru moment asupra unui singur caz particular: donarea de sange. Cred ca este unul din cele mai bune lucruri pe care le putem face vreodata. Culmea, este mare nevoie de sange in spitale, cu toate ca primesti ceva in schimbul acestei actiuni. Ma asteptam ca multa lume sa stea continuu la cozi pentru a dona sange, ca sa primeasca 7 bonuri de masa (65,45 lei a primit cineva cunoscut azi), 50% reducere la abonamente de transport in comun, o zi libera de la serviciu, analize gratuite pe care oamenii nu le fac in mod normal si este chiar benefic pentru organism sa-ti improspatezi sangele.
Nu vreau nici sa detaliez cat de mult bine poti face, ci vreau doar sa va amintesc ca o puteti face! Este MARE nevoie, nu ne costa mult, si putem face MULT bine! Facem bine si castigam si ceva pe langa asta.
Daca vrei sa faci si mai mult bine, poti dona cele 7 bonuri de masa celor care au nevoie de ele mai mult decat tine!