Fata, te calca in picioare aia

Poveste din metrou

Stai fa, sa-ti zic ce mi s-a-ntamplat ieri! Vine proasta aia la mine si ma intreaba ce am cu barbatu’ ei. Ii zic ca n-am nimic cu barbacsu’.
Ea zice ca cica a auzit ea ca stau eu la el si ca is toata pa el. Auzi tu fata! Ce proasta. De unde ‘reacu le-a scos?! I-am zis, fa, ca nu stau eu cu el, ca n-am nicio treaba cu el.
A plecat, nu inainte de a ma ameninta bine. A zis ca daca ma prinde vreodata langa el, ma rupe din bataie, ma omoara.
Acuma, eu chiar n-am nimic cu ala, dar stiu cine are… si stii si tu! Asa ca i-am zis lu’ proasta ailalta: Fa, ai grija fa ca daca te prinde nevasta lu ala, te calca in picioare!
I-am spus sa-l lase naiba, ca o omoara aia. Si ea a zis ca de unde stie aia ca ea sta cu ala?! Ca cine ia spus, ca ea n-are de unde sa stie… Pe ea n-o intereseaza prostiile ei. Sa-si tine ea barbatu langa ea, altfel sa taca!
Mare proasta, fata!
 
Dragilor si dragelor, pe aceste personage le pot intelege, dar pe persoanele inteligente si educate nu le-as putea intelege in aceasta situatia si am intalnit-o si in cazul lor.
Daca partenerul/partenera ta te inseala, te duci la cea/cel cu care te-a inselat si ii spui sa-l/s-o lase in pace??? How stupid is that?
Deci partenerul te-a inselat pentru ca a existat o alta persoana care l-a bagat intr-o capcana din care el saracul nu poate iesi prin fortele proprii.
Si vina este 100% a acestei terte persoane :)) :)) :))
 
You stupid mother fucker, daca partenerul te inseala, este 100% vina partenerului. Nici macar a ta, chiar daca nu esti un partener bun, nu ai nici o vinuta ca te-a inselat.
Desparta-te de partener si vezi-ti de viata ta, care SIGUR va fi mai buna la un moment dat.
 
E mult de discutat aici si chiar am experienta in acest domeniu :), dar credeti-ma pe cuvant!