Ceva nou

Azi nu am facut ceva ce nu am mai facut inainte, dar am facut ceva ce nu am mai facut de cel putin 10 ani ! M-am pieptanat !!!

Pentru ca sunt intr-o perioada de schimbare interioara, m-am gandit sa ma schimb putin si in exterior si am hotarat sa-mi las parul sa creasca pana cand nu o sa-l mai suport. E o schimbare tinand cont ca in ultimii ani m-am tuns numai 0 si 1 la 2-3-4 saptamani.

Avantaje:
– lumea imi spune ca imi sta mai bine asa, fetele imi spun ca imi sta mai bine asa, nu mai dau banii la frizerie, nu mai sunt stresat ca iar mi-a crescut parul si trebuie sa-l tund, am ceva in plus cu care sa ma joc, fetele au ceva in plus cu care se pot juca, simt mirosul frumos de sampon, daca voi vrea din nou o schimbare exterioara il pot tunde, in anumite momente imi mascheaza putin chelia ;

Dezavantaje:
– trebuie sa ma pieptan, imi sta sculat cand ma scol chiar daca ma pieptan, va veni o perioada cand imi va sta foarte aiurea si va trebui sa port ceva pe cap, trebuie sa ma spal mai des pe cap (cel mult o data la doua zile) pentru a nu mi se irita pielea capului de pe capul cu care gandesc in momentele in care gandesc cu capul de sus, in anumite momente imi evidentiaza putin chelia .

Fiti sinceri cu mine si spuneti-mi daca imi sta bine sau daca imi sta rau ! Daca va este indiferent, nu-mi spuneti nimic !

Am mai invatat sa merg pe role

Cand invatam sa schiez mi-am dat seama de un lucru: nu poti progresa daca nu cazi ! Asa ca am inceput sa cad. Si intradevar am observat repede progresul. Dar sa cazi de pe schiuri este o placere. Cazaturile pe zapada mi se par un sport foarte placut.

Pe asfalt insa … nu prea e acelasi lucru. Adevarul e ca eu sunt foarte netalentat la sporturi. Nu ma pricep deloc. Nu am echilibru, mi-e frica, sunt rigid si stangaci ! Dar daca imi place ceva eu ma straduiesc.

Inainte sa incerc prima oara mersul pe role, ma gandeam ca e foarte greu si periculos si cand am mers prima oara mi-am dat seama ca e mult mai usor decat credeam. Poate m-a ajutat mersul pe schiuri. Cred totusi ca am subestimat rolele si ultima oara cand am mers, acum aproape doua saptamani, am impins putin limitele mele in acest sport pe care il mai incercasem doar de patru ori pentru cate 30 de minute.

Am tot coborat o panta cu viteza prea mare pentru mine si cand mi-am facut un vant mai puternic ( vant = impuls, nu altceva ), o pietrishica s-a strecurat pe sub rotile din stanga si am cazut exact cum nu trebuia sa cad: direct in fund.

Si acum, dupa atata timp, ma cam doare in fund de role !