Sorini

Eu am doua carti din colectia Penguin cumparate acum cativa ani de la targul de carte Gaudeamus: “The Great Gatsby” si “The Picture of Dorian Gray” si pe ambele le-am imprumutat cuiva. “The Picture of Dorian Gray” am impreumutat-o lui Sorin si “The Great Gatsby” Sorinei. Deci Sorina si Sorin imi citesc mie cartile acum.

Staring at the sun

Cand am iesit din bloc dimineata, m-a lovit un val de lumina calda. Si cum inaintam, incercand sa ma acomodez cu atata lumina, niste pasarele cantau fericite provocandu-mi un mare zambet tamp. Da, domn’le, vine primavara, vine !

Recunosc ca mie imi placea zapada si mi-a placut foarte mult iarna asta si ca a nins destul de mult, spre deosebire de majoritatea celorlalti, care au injurat mult. Eu nu am avut nici-o problema cu iarna. Nu mi-a provocat nici-un prejudiciu in afara de intretinerea mare. Cauciucurile mele de iarna s-au dovedit a fi foarte eficiente permitandu-mi sa fac tot ce am vrut. Sunt Kleber Krisalp HP2 185/65/R15, Kleber fiind un frate mai mic si mai ieftin al Michelin-ului. Le recomand cu incredere. Intr-un test, au iesit pe locul al doilea pentru dimensiunea 185/65/R14. Iar cei care cred ca nu este nevoie de cauciucuri de iarna se inseala foarte mult. Este o diferenta enorma.

Si as fi vrut sa mai prind o zi de schi ! Foarte mult as fi vrut. Dar vine primavara si asta nu poate decat sa ma bucure. Trebuie sa-mi promit ca in weekend-ul care vine voi face putin sport. Trebuie.

Si inainte sa intru in bloc la serviciu m-am uitat spre soare… si am ramas asa
staring at the sun !

S-a schimbat ceva la mine

Mie imi place ca imi schimb anumite gusturi si pareri in timp. Daca toata viata mi-ar placea piureul si mi-ar displacea ardeii grasi sau daca toata viata as fi PNL-ist, ar fi o limitare si plictisitor.

Ieri si azi am avut cateva discutii cu diferiti oameni si mi-am schimbat o parere. Imi place mult de tot cand am conversatii cu oameni care imi schimba o parere. Dar parerea pe care o aveam eu, nu o aveam pentru ca am studiat problema si am ajuns eu la concluzia respectiva. Ci pentru ca nu ma interesase subiectul.

Este vorba despre zodii. Uram cand oamenii ma intrebau pe mine sau pe altcineva despre zodie pentru a stabili o compatibilitate sau ceva de genul asta. Reflectand putin problema, mi-am dat seama ca au dreptate. Bine… nu sa cataloghezi un om in functie de zodie, dar iti poti explica anumite trasaturi.

Eu sunt LEU ! Imi place ca sunt leu, bineinteles.

In continuare nu suport horoscopul si mi se pare in continuare o idiotenie sa citesti asa ceva.

Acum mai multi ani am citit caracteristicile LEU-lui dintr-o carte foarte veche gasita pe la tara. O carte de peste 100 de ani, despre care nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Caracteristicile acelea m-au impresionat foarte mult. Era ca si cum eram la un psiholog si imi spunea ce observa la mine. Atunci mi-am pus prima oara problema. Si ieri a doua oara. Azi dovedeste ca a treia oara e cu noroc.

De azi cred in zodii 😛 !

Urasc I

Urasc sa vad ca un om are mai multe telefoane, pentru a avea minute sau tarife mai bune in anumite retele, dar nu are credit pe cartela nici sa dea bip !

Am vazut multe specimene. Dar cel mai tare exemplu a fost acum o saptamana cand, in autobuz, am vazut un om care avea trei telefoane foarte smechere TOATE TREI. Si a vorbit vreo 40 de minute continuu. Si-a sunat multi membrii ai familiei sa le spune despre operatia unui anumit membru. Suna lumea in functie de reteaua din care faceau parte ei. El avea Vodafone, Orange si Cosmote. Problema a aparut in momentul in care a trebuit sa sune pe cineva care era parca pe Zapp. Atunci i-a dat doar BIP. Sau BEEP. Si a asteptat sa fie sunat, exact ce s-a si intamplat peste un scurt timp.