Conversatie la telefon

Conversatie (adaptata) pe care am avut-o la telefon acum 30 de minute:
(Eu incep dialogul)

– Alo !
– Salut, ce faci ma, unde esti ?
– Salut ! Sint acasa. Asta e alt numar ?
– Da.
– Dar cate numere ai tu ma ?
– Multe. Iesi in oras ?
– Unde ?
– In centrul vechi. La o bere.
– Mmmmmmmm, nu cred ca vin.
– Hai ma ca daca nu ne vedem azi, ne mai putem vedea peste o luna, ca plec din Bucuresti iar.
– Ma… sint putin racit si parca n-as veni. Dar vino tu la mine !
– A, nu ca eu ies in centrul vechi. Hai ma sa bem o bere !
– Auzi !?! Am o intrebare ciudata pentru tine: Cine esti ?
– Da, intr-adevar e ciudata. Sunt Daniel.
– Mda. Ideea e ca la inceput nu te-am intrebat cine esti pentru ca ai vocea asemanatoare cu a unui prieten si chiar ma asteptam sa ma sune el. Dar nu esti tu acel prieten. Tu stii cu cine vorbesti ?
– Da, stiu.
– Cu cine ?
– Cu Liviu. Defapt am numarul tau de la frate-miu din telefon, ca eu mi-am pierdut numerele. Si nu cunosc decat trei Liviu, unul de la facultate si …
– Liviu si mai cum ?
– Nu stiu.
– Si eu cunosc doar un Daniel si sigur nu esti tu ala.
– Ma e posibil sa fi incurcat eu numele, dar nu, sigur nu. Tu esti sigur Liviu-ul pe care voiam eu sa-l sun.
– Daniel si mai cum ?
– C…lrlr…i….se…####
– Cum ?
– IDEM
– In fine. Nu cunosc pe nimeni cu numele asta. Dar sa stii ca nu ma deranjeaza ca m-ai sunat. Avem o discutie interesanta. Sigur ai gresit numarul oricum.
– Ciudat. Eram sigur ca tu esti Liviu.
– Pai sunt Liviu.
– A, da.
– Liviu Sandulache.
– Cum ?
– San-du-la-che.
– OK.
– Bine domnule …
– Distractie placuta !
– Bauta placuta !

Orgasm muzical

No comment.

object width=”425″ height=”344″param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/Y2MZnmSihoM?fs=1amp;hl=en_USamp;rel=0amp;color1=0x3a3a3aamp;color2=0x999999″/paramparam name=”allowFullScreen” value=”true”/paramparam name=”allowscriptaccess” value=”always”/paramembed src=”http://www.youtube.com/v/Y2MZnmSihoM?fs=1amp;hl=en_USamp;rel=0amp;color1=0x3a3a3aamp;color2=0x999999″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”344″/embed/object

Orgasm muzical.

112

Eram in tramvai. Stateam in picioare. Domnul care statea pe scaun langa mine a aratat cu mana spre cineva aflat la cativa metri mai departe. Cand m-am uitat, acel cineva era in cadere libera spre spate cu spume la gura. Parcat jos, cinevaul avea spasme. Instantaneu am format 112, avand experienta in domeniu, si m-am dus spre el. Lumea doar se uita in timpul asta. Nici nu am ajuns la el ca si-a recapatat constienta si a intins mana. L-am ajutat sa se ridice. In timpul asta eram cu telefonul la ureche si cand l-am ridicat, i-am spus doamnei de la telefon sa astepte putin, l-am intrebat daca e nevoie de ambulanta, a spus ca nu e nevoie ca are epilepsie si acum e OK, i-am spus doamnei de la telefon ca nu mai e nevoie, am inchis telefonul si m-am dus inapoi unde stateam inainte.

Dupa care acel cineva a spus ca la spital nu ii mai dau medicamente si a inceput sa cerseasca. Si a avut un foarte mare succes.

BBC Radio

Acum mai multa vreme am observat ca un coleg de serviciu de-ai mei asculta in masina BBC Radio. Mi s-a parut ciudat, dar era placut sa ascult in masina accentul britanic.

De curand am observat ca o prietena asculta BBC Radio acasa. Am fost curios si am ascultat si eu. De atunci nu am mai putut asculta alt radio. Nici macar Radio Guerrilla. Mi-am schimbat ideea de radio. Si asta ascultand doar BBC Radio 1. Sunt mai multe posturi radio BBC.

Imi place la nebunie. Aflu o gramada de informatii in timp ce lucrez la serviciu. Este foarte placut accentul britanic pentru urechea mea. Mai demult nu-mi placea engleza britanica si preferam engleza americana. Dar de putini ani imi place mult cea britanica. Este o ocazie buna de a-mi imbunatati cunostintele de limba engleza, este relaxant, mi se pare ca nivelul meu de cultura generala creste si sunt informat intr-un mod profesionist de ce se mai intampla prin lume.