O surpriza reusita

Nu credeam ca mi se va putea organiza mie o petrecere surpriza pentru ca sunt prea previzibil. Ma gandesc mereu la multe scenarii care se pot intampla si din punctul asta de vedere cred ca sunt cam neinteresant. Nu mi s-a organizat o petrecere surpriza, dar mi s-a organizat o excursie surpriza foarte reusita.
Pentru ca urma sa ma insor, am fost rapit de doi prieteni pentru a merge in excursia burlacilor si pentru ca am fost pe Cheile Rametului, am numit-o “Burlacii Rameti”. S-a intamplat cam asa…
Eu ma asteptam putin ca in weekendul in care va avea Corina petrecerea burlacitelor sa mi se organizeze si mie o petrecere a burlacilor. Oricum imi facusem planul de backup sa merg la un festival de rock in Suceava. As fi mers si singur, dar ma gandisem deja la cativa prieteni pe care i-as fi invitat. Silviu imi spusese la un moment dat sa nu-mi fac grija ca “it’s been taken care of”. Dar cum nu ma bazam sigur pe Silviu (scuze Silviu) am zis sa am eu un plan de rezerva.
Joi dimineata Corina s-a comportat putin ciudat si mi-a cerut cheia mea de la apartamentul vechi in care am stat cu chirie. Noi deja incepuseram sa dormim in noul nostru apartament, dar majoritatea lucrurilor erau inca in cel vechi. A insistat sa-i dau cheia ca ea si-a uitat-o acasa si ca ii trebuie. Mi-am dat seama ca e posibil sa aiba legatura cu petrecerea burlacilor. Ma gandeam ca se duc baietii sa faca ceva in apartment sau sa-mi faca bagajul. Dar am uitat. M-am dus in Mega Image sa-mi cumpar mancare pentru serviciu si atunci m-a sunat Silviu sa ma intrebe daca merg cu el la magazinul Himalaya sa-si cumpere ceva. Mi s-a parut dubios, dar am zis ca merg. La scurt timp, il vad pe Emi in Mega Image cu multe sticle de apa plata in cosul de cumparaturi. In viata mea nu il vazusem pe Emi band apa plata. Il vad si pe Silviu apoi. In momentul ala m-am blocat cu un zambet pe fata si nu am mai stiut nimic πŸ™‚
Mi-au zis ca trebuie sa mergem sa luam masina mea ca a lui Emi nu are aer conditionat si ca trebuie sa mergem in noul apartament sa-mi iau bocancii ca nu erau in vechiul apartament. What the fuck!!! Mi s-a spus ca ne grabim, ca nu mai merg la serviciu si ca plecam cat mai repede posibil. Ne-am dus la noul apartament si in foarte putin timp mi-am luat tot ce am mai crezut ca imi trebuie intrebandul constant pe Silviu ce anume mi-a luat el. Facuse o treaba excelenta. Imi luase si slip si culmea, chiar am avut nevoie de el :))
Nu stiam unde mergem, nu mi-au spus. eu ma gandeam ca poate mergem in Tabara de Scratch, dar nu intelegeam de ce trebuie bocanci. Asa ca am eliminat posibilitatea. Totul era gata si ne-am suit in masina. Conducea Emi ca sa nu ma stresez eu, plus ca am spus de multe ori ca imi place la nebunie sa stau in spate in masina mea. Cum mergeam noi spre autostrada Bucuresti-Pitesti, face cineva cu mana pe marginea drumului si am fost socat sa vad ca e DUDEEEEEE. Emi a oprit cu scartait si Dude s-a urcat in spate cu mine. Eram super-super bucuros ca e si Dude. Asta da surpriza. O alta surpriza cu Dude mi se facuse in 2008 de ziua mea, cand in loc sa imi organizez petrecerea acasa, am organizat-o la Cristiani pentru ca erau prea multi oameni pentru a incapea confortabil intr-o garsoniera. Dude trebuia sa ma surprinda la Cristiani acasa, dar s-a dat Cristi de gol spunandu-mi ca a facut nu stiu ce cu Dude pe drum de la Slobozia spre BucurestiΒ  :)) But that’s why i love Cristi πŸ™‚ Defapt nu, o inregistrare de la ziua Cristianei dezvaluie adevaratul motiv, cand sunt eu filmat uitandu-ma la Cristi cum canta “Tu”. Dar asta este o alta poveste.
…………………
Ne-am oprit pe Valea Oltului la o “micarie” unde am mancat mici si am baut bere. In apropiere de Sebes am dat de o coloana mare de masini acre mergea foarte incet. Ne-am plictisit si am zis sa o luam pe o lungitura pentru a scurta drumul. Doar ca lungitura era o infundatura. Intai era drum normal asfaltat, apoi pietruit, apoi de pamant, apoi de pamant foarte accidentat, apoi s-a infundat. Dar a fost superb peisajul acolo si ne-am bucurat de aventura. Am gasit lungitura in cele din urma si ne-am continuat drumul spre Teius. Am facut stanga si spre capatul drumului ne-am oprit la un hotel sa lasam masina. Am pornit la drum cu rucsacii in spate si spiritul de aventura in sange. Pentru mine a fost super cool, caci nu stiam unde mergem. Am pierdut o sandala pe drum si i-am lasat pe baieti sa ma astepte, pentru a-mi recupera sandala. Nu voiam sa renunt la ea, chiar daca se facuse intuneric si imi era putin frica sa merg singur. Cu mult noroc, am gasit-o pe drum dupa ce plecasem de juma de ora. Ne-am reintalnit si am sarbatorit reintalnirea :D.
Am dat de un traseu de genul pe care il facusem pe Valea lui Stan. Am mers pe traseu pana unde scria ca e traseu deosebit de periculor si nu se recomanda turistilor neexperimentati si bla bla bla. Era noapte si noi mersesem cu lanternele. Nu aveam decat o frontala si alte lanterne normale. Silviu nu-mi gasise frontala mea din pacate. Am decis sa ne intoarcem intr-un loc bun de campat cortul la cateva minute in urma. Si bine am facut, ca a doua zi cand am continuat traseul ne-am dat seama ca nu prea ar fi mers cu lanternele in mana. Trebuia sa ne tinem cu mainile de stanci sau de elementele ajutatoare. A fost super la cort. Patru burlaci intr-un cort cu numai doi saci de dormit. Emi si Silviu intelesesera amandoi ca celalalt ia mai multi saci de dormit πŸ™‚ Dar a fost OK. Am dormit excelent.
A doua zi am facut traseul pana intr-o poiana superba. Acolo, in “cortul adevarului” cum l-a numit Dude, am jucat septica fara carti si am castigat. E super sa joci septica fara carti, dar tre sa fii bun ca noi sa poti face asta πŸ˜› Am vizitat un sat parasit si apoi ne-am intors la masina. Bineinteles ca pe traseu a fost o aventura exceptionala si ne-am distrat mult. Din cauza umarului accidentat nu m-am catarat pe o portiune si am luat-o direct prin apa, apa care era pana la buric. Aici am folosit silpul luat cu dibacie de Silviu din cutia mea de articole sportive. Pacat ca nu pusesem si lanterna frontala in acea cutie πŸ™‚
Am mers noaptea pe Transalpina si am ajuns la Ranca unde era Tabara de Scratch… Ta Daaaaaaaaaaa… Intuisem bine πŸ™‚ Nu m-am distrat acolo pentru ca era pe final, dar a foat prea frumoasa expeditia pe Cheile Rametului pentru a mai conta.
M-am bucurat mult ca am prieteni care au organizat cu succes o astfel de excursie surpriza si m-am intristat ca, din cauza ca a fost o surpriza, nu am putut chema si pe altcineva. Dar nu le poti avea pe toate.
Poze

Ce mi s-a mai intamplat intre timp

– am fost de ziua mea intr-o frumoasa excursie aleatoare
– am terminat de renovat apartamentul si voi face un cost total al renovarii
– imi cumparam mancare de dimineata intr-o joi in Mega Image inainte de merge la serviciu si am fost “rapit” pentru a merge intr-o excursie burlaceasca
– m-am casatorit civil in ziua concertului The Wall si a fost o zi superba
– am facut o nunta la tara si ne-am simtit foarte bine cu totii, desi la inceput nu voiam deloc o astfel de nunta
– am facut o nunta la Bucuresti si cred ca ne-am simtit foarte bine cu totii
– am fost in luna de miere unde, intamplator, eu citeam cartea despre care se vorbea in cartea pe care o citea Corina

Posted in Eu