FaceBook

Prima oara m-am hotarat sa vad daca pot sta o saptamana fara sa intru pe FaceBook, inspirat din statusul: “wonders if any of us could go facebook free for 7 days…”.

Am reusit. Si m-am intrebat daca pot sta doua. Am reusit si m-am intrebat daca pot sta patru. Am reusit si chiar am si uitat sa intru cand s-au implinit patru spatamani. Asa mult m-am obisnuit fara.

La inceput a fost greu. Dependenta era mare si intram in sevraj. Dar cu vointa, am reusit si sunt mandru de mine.

Multa vreme am vrut neaparat sa am fix 100 de prieteni pe FaceBook, plecand de la ce am scris pe blog apropo de 100 de prieteni pe FaceBook . Pentru asta am sters multi dintre cei cu care nu comunicam sau care nu aveau nici o poza. Si a fost greu sa raman la 100 pentru ca primeam multe cereri de la oameni cunoscuti. Pentru a adauga pe cineva nou, mereu stergeam pe cineva vechi cu care mi se parea ca nu trebuie neaparat sa am o relatie pe FaceBook. Dar am renuntat la aceasta idee fiind infrant de numarul prea mare de oameni pe care chiar nu am mai putut sa-i refuz.

Bine, fata de altii, eu am foarte putini prieteni virtuali, dar foarte multi pentru gusturile mele.

Urasc si iubesc FaceBook in acelasi timp !

Alcoolul este viata si viata e alcoolul

Tocmai am auzit la BBC Radio 1 ca alcoolul este in prezent principala cauza directa sau indirecta a deceselor oamenilor. Culmea, au murit mai multi oameni din cauza alcoolului decat au murit de SIDA, tutun sau din cauza violentelor (violentele care nu au legatura cu alcoolul). Nu stiu pe ce perioada este statistica asta.

Eu stiam ca SIDA era principala cauza a deceselor si ca urmeaza ca in viitor sa treaca pe primul loc tutunul. Razboaiele reprezinta o cauza foarte mica a deceselor, in comparatie cu celelalte. Probabil ca cei care vor imputinarea populatiei globului si pot face ceva in privinta asta, nu se preocupa de razboaie cum cred unii, ci de comertul de alcool si de tutun.

Si totusi familiile chiar cele conservatoare accepta ca tinerii sa consume alcool. Ba chiar MUNCESC si cheltuiesc foarte mult pentru a produce alcool. Nu am auzit nici macar o data pe cineva spunand ca ar trebui interzis alcoolul, cat timp am fost copil, adolescent si student.

Atunci de ce sustinatorii legalizarii marijuanei nu prea au sanse nici macar sa termine o fraza in fata majoritatii ?

Amuzati-va si meditati ascultand a href=”http://www.youtube.com/watch?v=_Zn-6VVwgY8″ target=”_blank”Planeta Moldova – “Iarba neagra”/a