Fara prea multe cuvinte

La intrare la metrou ma opresc sa-mi caut cartela arucata ca intotdeauna undeva prin geanta si vad un baiat care vrea sa intre si el la metrou. Baga cartela si se aude sunetul specific pentru cartela respinsa. Ii vad fata dezamagita se uita la cartela si se intoarce undeva int-un colt. Nu se duce sa-si cumpere o alta cartela. Se uita la telefon si nu stie ce sa faca. Am banuit ca nu mai avea calatorii pe cartela si probabil ca nici bani sa-si cumpere alta.

-Vrei sa intri pe cartela mea? Hai!

El nu a raspuns nimic, doar a venit cu mine si dupa ce a intrat a zis un “Multumesc” timid si rusinat.

Am luat metroul in directii diferite. Stateam fiecare pe peron si ne priveam. El nu stiu ce gandeam, eu incercam sa-mi imaginez cateva lucruri despre el: poate trebuie sa ajunga neaparat undeva, poate doar se intalneste cu prietenii lui la o bere, poate-i student si nu mai are bani, poate si-a uitat portofelul acasa, poate, poate…

A venit metroul lui si l-am vazut privindu-ma din metrou. M-am simtit bine ca intr-un moment inspirat am ajutat pe cineva. Un altul probabil m-ar fi abordat si mi-ar fi explicat cum de nu mai are bani sa intre la metrou, m-ar fi intrebat probail ceva despre mine, dar a fost mult mai interesant si mai misterios sa nu ne spunem nimic doar sa ne intelegem din priviri.

Fata, te calca in picioare aia

Poveste din metrou

Stai fa, sa-ti zic ce mi s-a-ntamplat ieri! Vine proasta aia la mine si ma intreaba ce am cu barbatu’ ei. Ii zic ca n-am nimic cu barbacsu’.

Ea zice ca cica a auzit ea ca stau eu la el si ca is toata pa el. Auzi tu fata! Ce proasta. De unde ‘reacu le-a scos?! I-am zis, fa, ca nu stau eu cu el, ca n-am nicio treaba cu el.

A plecat, nu inainte de a ma ameninta bine. A zis ca daca ma prinde vreodata langa el, ma rupe din bataie, ma omoara.

Acuma, eu chiar n-am nimic cu ala, dar stiu cine are… si stii si tu! Asa ca i-am zis lu’ proasta ailalta: Fa, ai grija fa ca daca te prinde nevasta lu ala, te calca in picioare!

I-am spus sa-l lase naiba, ca o omoara aia. Si ea a zis ca de unde stie aia ca ea sta cu ala?! Ca cine ia spus, ca ea n-are de unde sa stie… Pe ea n-o intereseaza prostiile ei. Sa-si tine ea barbatu langa ea, altfel sa taca!

Mare proasta, fata!

 

Dragilor si dragelor, pe aceste personage le pot intelege, dar pe persoanele inteligente si educate nu le-as putea intelege in aceasta situatia si am intalnit-o si in cazul lor.

Daca partenerul/partenera ta te inseala, te duci la cea/cel cu care te-a inselat si ii spui sa-l/s-o lase in pace??? How stupid is that?

Deci partenerul te-a inselat pentru ca a existat o alta persoana care l-a bagat intr-o capcana din care el saracul nu poate iesi prin fortele proprii.

Si vina este 100% a acestei terte persoane :)) :)) :))

 

You stupid mother fucker, daca partenerul te inseala, este 100% vina partenerului. Nici macar a ta, chiar daca nu esti un partener bun, nu ai nici o vinuta ca te-a inselat.

Desparta-te de partener si vezi-ti de viata ta, care SIGUR va fi mai buna la un moment dat.

 

E mult de discutat aici si chiar am experienta in acest domeniu :), dar credeti-ma pe cuvant!