0 thoughts on “Ce inseamna a insela ?

  • o fosta colega says:

    Cam ambigua definitia ta despre inselarea partenerului.Ce inseamna a insela?? depinde din ce punct de vedere privesti……dar din orice perspectiva ai privi inselarea partenerului are drept urmare deteriorarea relatie cu efect imediat sau in timp. Cea mai grava forma de inselare a partenerului, ca sa ma exprim asha mi se pare a fi inselarea increderii partenerului, lucru peste care personal nu ash putea trece intr-o relatie.

  • Draga fosta colega, multumesc mult pentru comentariu !br /Nu stiu cine esti, dar fara sa ma gandesc la cum te-ai semnat (o fosta colega), te-ai exprimat exact cum facea o fosta colega de banca !br /:)br /Comentariul tau imi este folositor.br /Multumesc inca o data.br /Succes !

  • In general, gandul inseamna sa te gandesti la ceva si fapta inseamna sa faci ceva.br /br /In cazul inselatului, cred ca toti inselam cu gandul, in sensul folosit de majoritate.br /br /Dar daca nu ascunzi, si nu gandesti anumite intimitati cu care partenerul tau nu ar fi de acord, atunci nu inseli.

  • Ar trebui sa stii ce inseamna intimitati. Daca stii, nu are rost sa-ti spun si daca nu stii, nu are rost sa-ti spun.br /Intimitati inseamna pentru mine ce inseamna si pentru ceilalti. Dar cheia este in quot;cu care partenerul tau nu ar fi de acordquot;.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.