Ceva nou

Azi nu am facut ceva ce nu am mai facut inainte, dar am facut ceva ce nu am mai facut de cel putin 10 ani ! M-am pieptanat !!!

Pentru ca sunt intr-o perioada de schimbare interioara, m-am gandit sa ma schimb putin si in exterior si am hotarat sa-mi las parul sa creasca pana cand nu o sa-l mai suport. E o schimbare tinand cont ca in ultimii ani m-am tuns numai 0 si 1 la 2-3-4 saptamani.

Avantaje:
– lumea imi spune ca imi sta mai bine asa, fetele imi spun ca imi sta mai bine asa, nu mai dau banii la frizerie, nu mai sunt stresat ca iar mi-a crescut parul si trebuie sa-l tund, am ceva in plus cu care sa ma joc, fetele au ceva in plus cu care se pot juca, simt mirosul frumos de sampon, daca voi vrea din nou o schimbare exterioara il pot tunde, in anumite momente imi mascheaza putin chelia ;

Dezavantaje:
– trebuie sa ma pieptan, imi sta sculat cand ma scol chiar daca ma pieptan, va veni o perioada cand imi va sta foarte aiurea si va trebui sa port ceva pe cap, trebuie sa ma spal mai des pe cap (cel mult o data la doua zile) pentru a nu mi se irita pielea capului de pe capul cu care gandesc in momentele in care gandesc cu capul de sus, in anumite momente imi evidentiaza putin chelia .

Fiti sinceri cu mine si spuneti-mi daca imi sta bine sau daca imi sta rau ! Daca va este indiferent, nu-mi spuneti nimic !