Serendipitate

Sambata dimineata m-am trezit satisfacut de un somn excelent. Vremea afara era superba pentru un inceput de octombrie. Pe birou am vazut o foiae A4 cu un mesaj de la iubita.

“2 octombrie 2010

Pentru ca e toamna si frunzele cad frumos, pentru ca vremea o sa se raceasca, pentru ca anul trecut la inceputul lunii octombrie am iesit prima data impreuna, m-am gandit sa profitam de o dupa-amiaza libera de toamna si sa iesim undeva.

M-am gandit sa mergem la ceainaria Serendipity. Adresa: Str. Dumbrava Rosie, nr. 12, Bucuresti (pe langa Parcul Icoanei).
Ora: 17:00.

P.S. Daca nu poti sa iesi, da-mi un sms
Daca poti, ne vedem direct acolo.

Creata,”.

Am cautat pe internet ceainaria. Am gasit a href=”http://www.serendipity-tea.ro” target=”_blank”serendipity-tea.ro/a.

Pe site, la pagina a href=”http://www.serendipity-tea.ro/serendipity-tea/” target=”_blank”serendipity-tea.ro/serendipity-tea/a scrie asa:
“Serendipitatea reprezinta fenomenul prin care cineva face o descoperire norocoasa accidental, mai ales fiind antrenat intr-o cautare total diferita.”

Avand o poveste draguta, dabia asteptam sa ajung la ceainarie. Am ajuns pe la 17:07 si iubita statea frumos la o masa. Comandase un ceai turcesc de mere. Meniul lor este destul de bogat si preturile sunt foarte bune. Era asa frumoasa ! Cateodata ii spun: “Ce draguta esti acum !” si ea imi raspunde: “Dar nu sunt draguta mereu ?”. Daca o persoana este draguta mereu, nu mai este ceva maret. Oamenii se plictisesc de orice, inclusiv de frumosul cel mai frumos si de aceea imi place sa descopar in fiecare zi un alt frumos, sa uit de frumosul de ieri ca sa-l descopar altfel maine.

Ceaiul a fost excelent, si desi pe site scrie ca sunt aproximativ patru cesti intr-un ceainic, au fost chiar cinci. Am avut drept priveliste, o cladire imbracata complet in plante pe partea pe care o vedeam noi. Langa noi cineva picta o cana. La ceainarie poti cumpara o cana si ti se dau ustensilele pentru a o picta.

Cand au aparut picaturi de ploaie ne-am mutat de la masa noastra descoperita la una acoperita de o umbrela si care avea si un balansoar. Nu a inceput ploaia. Iubitei i-a cazut bluza de pe umar si eu i-am admirat ca un adolescent umarul gol senzual.
Domnisoara care pictase cana, ne-a intrebat daca poate sa ne faca poze si noi am acceptat bucurosi. Aici este rezultatul a href=”http://irinadstanciu.wordpress.com/2010/10/02/dragoste-si-ceai” target=”_blank”irinadstanciu.wordpress.com/2010/10/02/dragoste-si-ceai/a.

A fost asa frumos !

A doua zi ne-am uitat la filmul a href=”http://www.imdb.com/title/tt0240890/” target=”_blank”Serendipity/a. Este un film simplu, previzibil, cum sunt multe altele, dar la care mi-au curs cateva lacrimi. Bine, asa sunt eu… mai plangacios si la frumos si la urat si la bine si la rau.