Am mai invatat sa merg pe role

Cand invatam sa schiez mi-am dat seama de un lucru: nu poti progresa daca nu cazi ! Asa ca am inceput sa cad. Si intradevar am observat repede progresul. Dar sa cazi de pe schiuri este o placere. Cazaturile pe zapada mi se par un sport foarte placut.

Pe asfalt insa … nu prea e acelasi lucru. Adevarul e ca eu sunt foarte netalentat la sporturi. Nu ma pricep deloc. Nu am echilibru, mi-e frica, sunt rigid si stangaci ! Dar daca imi place ceva eu ma straduiesc.

Inainte sa incerc prima oara mersul pe role, ma gandeam ca e foarte greu si periculos si cand am mers prima oara mi-am dat seama ca e mult mai usor decat credeam. Poate m-a ajutat mersul pe schiuri. Cred totusi ca am subestimat rolele si ultima oara cand am mers, acum aproape doua saptamani, am impins putin limitele mele in acest sport pe care il mai incercasem doar de patru ori pentru cate 30 de minute.

Am tot coborat o panta cu viteza prea mare pentru mine si cand mi-am facut un vant mai puternic ( vant = impuls, nu altceva ), o pietrishica s-a strecurat pe sub rotile din stanga si am cazut exact cum nu trebuia sa cad: direct in fund.

Si acum, dupa atata timp, ma cam doare in fund de role !