Alcoolul este viata si viata e alcoolul

Tocmai am auzit la BBC Radio 1 ca alcoolul este in prezent principala cauza directa sau indirecta a deceselor oamenilor. Culmea, au murit mai multi oameni din cauza alcoolului decat au murit de SIDA, tutun sau din cauza violentelor (violentele care nu au legatura cu alcoolul). Nu stiu pe ce perioada este statistica asta.

Eu stiam ca SIDA era principala cauza a deceselor si ca urmeaza ca in viitor sa treaca pe primul loc tutunul. Razboaiele reprezinta o cauza foarte mica a deceselor, in comparatie cu celelalte. Probabil ca cei care vor imputinarea populatiei globului si pot face ceva in privinta asta, nu se preocupa de razboaie cum cred unii, ci de comertul de alcool si de tutun.

Si totusi familiile chiar cele conservatoare accepta ca tinerii sa consume alcool. Ba chiar MUNCESC si cheltuiesc foarte mult pentru a produce alcool. Nu am auzit nici macar o data pe cineva spunand ca ar trebui interzis alcoolul, cat timp am fost copil, adolescent si student.

Atunci de ce sustinatorii legalizarii marijuanei nu prea au sanse nici macar sa termine o fraza in fata majoritatii ?

Amuzati-va si meditati ascultand a href=”http://www.youtube.com/watch?v=_Zn-6VVwgY8″ target=”_blank”Planeta Moldova – “Iarba neagra”/a