Goodbye, my old suit !

A sosit momentul in care trebuie sa-mi privesc vechiul costum si cu lacrimi in ochi sa-i spun ca a imbatranit si ca trebuie sa-l duc la azil.

Toata viata mea am avut un singur costum. L-am cumparat pentru banchetul din clasa a 12-a. M-am dus la Bucuresti si mi-am luat costumul de la magazinul Obor, pantofii de la magazinul Cocor si nu mai tin minte de unde am cumparat cravata si camasa. Le am pe toate si acum. La banchet a fost a doua oara in viata cand am purtat cravata. Mai purtasem o singura data pentru a mi se face o poza de soim in gradinita. Bine … aia era o cravata mai de jucarie asa.

Eu si colegul meu de clasa, Cristian Unghianu, am fost impreuna la Bucuresti sa-mi cumpar eu costum si restul si el sa-si cumpere cravata. Din greseala mi-au dat alta haina, de alta nuanta decat pantalonii si a trebui si a doua zi sa ma invoiesc la Dirigu’ sa ma duc din nou la Bucuresti sa schimb haina. Cristi a uitat sa-si ia cravata cu el la banchet, din cate imi amintesc eu.

Acest cosum l-am purtat pana acum la orice eveniment care necesita o astfel de tinuta. Intre timp, am mai cumparat o pereche de pantofi, o cravata, doua camasi si bineinteles … am mai largit pantalonii in talie pentru a se conforma tendintei corpului meu de a deveni din ce in ce mai mult reprezentat.

Dar l-am purtat de prea multe ori ! Si pentru ca in acest an voi merge la cel putin doua nunti, am decis sa imi iau un nou costum. Asa ca in zilele urmatoare asta va trebui sa fac.
Aveti chef de mers la cumparaturi ?

Nascut: 2002, decedat: 2010, folosit: 2002 – 2008.

R.I.P.

🙁