La o tigara

23 Noiembrie 2010, la ora 18:29:12 primesc urmatorul SMS:

“Hello!Ce faci? Esti la serviciu? Ai mult de lucru? Eu ma intorc acum de la serviciu… Ajung in 20min…vrei sa cobori la o tigara? Nu te tin decat la o tigara si atat…”.

Am fost foarte surprins sa primesc sms-ul asta pentru ca tocmai conversasem pe messenger. Mi s-a parut ceva dubios si am sunat-o. Afland ca ajunge asa repede, m-am gandit ca decat sa ies afara, sa stam putin si sa ma intorc la munca, mai bine termin treaba si ne vedem mai bine dupa aia. Ma gandeam poate ca termin treaba cand ajunge ea daca face mai mult de 20 de minute, ca de obicei face minim 40. Si i-am spus ca pot cobora, dar ca prefer sa nu cobor si sa ne vedem dupa ce termin. Ca poate chiar trec eu pe la ea s-o iau. A fost dezamagita.

Eu am incercat sa fiu eficient si am stricat frumusetea SMS-ului. In urma cu un an, cand inca nu eram impreuna, dar ne construiam drumul pentru a fi impreuna, ea imi trimisese urmatorul sms:

“Hello!Ce faci? Esti la serviciu? Ai mult de lucru? Eu ma intorc acum de la un interviu… Ajung in 20min…vrei sa cobori la o tigara? Nu te tin decat la o tigara si atat…” –

23 Noiembrie 2009, la ora 18:29:08.