Staring at the sun

Cand am iesit din bloc dimineata, m-a lovit un val de lumina calda. Si cum inaintam, incercand sa ma acomodez cu atata lumina, niste pasarele cantau fericite provocandu-mi un mare zambet tamp. Da, domn’le, vine primavara, vine !

Recunosc ca mie imi placea zapada si mi-a placut foarte mult iarna asta si ca a nins destul de mult, spre deosebire de majoritatea celorlalti, care au injurat mult. Eu nu am avut nici-o problema cu iarna. Nu mi-a provocat nici-un prejudiciu in afara de intretinerea mare. Cauciucurile mele de iarna s-au dovedit a fi foarte eficiente permitandu-mi sa fac tot ce am vrut. Sunt Kleber Krisalp HP2 185/65/R15, Kleber fiind un frate mai mic si mai ieftin al Michelin-ului. Le recomand cu incredere. Intr-un test, au iesit pe locul al doilea pentru dimensiunea 185/65/R14. Iar cei care cred ca nu este nevoie de cauciucuri de iarna se inseala foarte mult. Este o diferenta enorma.

Si as fi vrut sa mai prind o zi de schi ! Foarte mult as fi vrut. Dar vine primavara si asta nu poate decat sa ma bucure. Trebuie sa-mi promit ca in weekend-ul care vine voi face putin sport. Trebuie.

Si inainte sa intru in bloc la serviciu m-am uitat spre soare… si am ramas asa
staring at the sun !