S-a schimbat ceva la mine

Mie imi place ca imi schimb anumite gusturi si pareri in timp. Daca toata viata mi-ar placea piureul si mi-ar displacea ardeii grasi sau daca toata viata as fi PNL-ist, ar fi o limitare si plictisitor.

Ieri si azi am avut cateva discutii cu diferiti oameni si mi-am schimbat o parere. Imi place mult de tot cand am conversatii cu oameni care imi schimba o parere. Dar parerea pe care o aveam eu, nu o aveam pentru ca am studiat problema si am ajuns eu la concluzia respectiva. Ci pentru ca nu ma interesase subiectul.

Este vorba despre zodii. Uram cand oamenii ma intrebau pe mine sau pe altcineva despre zodie pentru a stabili o compatibilitate sau ceva de genul asta. Reflectand putin problema, mi-am dat seama ca au dreptate. Bine… nu sa cataloghezi un om in functie de zodie, dar iti poti explica anumite trasaturi.

Eu sunt LEU ! Imi place ca sunt leu, bineinteles.

In continuare nu suport horoscopul si mi se pare in continuare o idiotenie sa citesti asa ceva.

Acum mai multi ani am citit caracteristicile LEU-lui dintr-o carte foarte veche gasita pe la tara. O carte de peste 100 de ani, despre care nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Caracteristicile acelea m-au impresionat foarte mult. Era ca si cum eram la un psiholog si imi spunea ce observa la mine. Atunci mi-am pus prima oara problema. Si ieri a doua oara. Azi dovedeste ca a treia oara e cu noroc.

De azi cred in zodii 😛 !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.